Over Arc.On

ARC.on architecten is opgericht door Patrick Paelinck, Stefaan De Couck en Kim De Caluwé die reeds meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouwsector en die reeds geruime tijd samenwerken. Wat ontstond als drie individuele praktijken groeide uiteindelijk in 2005 uit tot een samenwerkingsverband op dagdagelijkse basis.

ARC.on architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en realisatie van kleine, middelgrote en grote projecten in het binnenland zowel nieuwbouw, renovatie als verbouwing. Verder nemen ze de conceptdesign voor hun rekening van stadsuitbreidingsprojecten in het binnen - en buitenland. Hoewel elk project met dezelfde intenties en architecturale kwaliteiten benaderd wordt, krijgt elk ontwerp zijn eigen dynamiek en uitwerking door een intense samenwerking met de bouwheer en een doorgedreven analyse van de wensen van de klant. De projecten worden persoonlijk uitgewerkt door één van de vennoten, waardoor het ontwerp, de opvolging en de realisatie van de projecten kan genieten van jarenlange ervaring van de oprichters van het architectenbureau.

ARC.on architecten staat gekend voor zijn bouwgerichte aanpak en kwalitatieve architectuur. Op de korte termijn dat het bureau in zijn huidige vorm bestaat kunnen we al een zeer diverse portfolio voorleggen Een bloemlezing vindt u op de volgende pagina's. Ga gerust grasduinen en laat niet na ons op de hoogte te brengen van uw ideeën.